top of page

BLI EN WESSELENGSGUTT DU OGSÅ!

VI TRENGER DEG!

 

Wesselengen er et trygt og sosialt buekorps som verdsetter kameratskap høyere enn alt. i wesselengen lærer du deg flere nye egenskaper, og vokser som person. Du lærer å  respektere andre, få disiplin, være sosial, samt få venner for livet.  

 

Alle gutter er velkommen i Wesselengen mellom 6 og 18 år. Det spiller ingen rolle hvilke sosial stauts, religion eller evner du har. i Wesselengen er alle gutter velkommen til det som kommer til å bli en tid du kommer til å se tilbake på.

24. April 2023 fyller Wesselengens 150 år, hele sesongen vil være fylt med gøye aktiviteter for aktive og foreldre. Vi avslutter sesongen med en tur til utlandet. 

 

Er dette noe du kunne tenkt å bli med i deg, TRYKK HER!

Her er noen av tingene vi driver med i buekorpset

Wesselengens bataljon presenterer:

Sesongen 2014

Hot dog rådet.jpg
Aktiviteter i rådslokalet

 

Kanskje det aller viktigste med buekorps er nettopp det gode samholdet vi har oss imellom. Dette skapes gjerne i de utallige sammenkomstene vi har i lokalet våres, kalt Rådet/Rådslokalet. Her blir det arrangert sammenkomster gjennom hele året, derav pizzakvelder, filmkvelder, spillkvelder osv. Rådslokalet er på mange måter et samlingspunkt for guttene, hvor man utveksler bekjentskaper og historier. Dette resulterer i at det ikke er en svær gjeng der noen kjenner noen, men heller en eneste stor vennegjeng som er stolt av å kunne kalle seg en Wesselengensgutt!

Idrett

 

I buekorpset driver vi også med idrett. I tillegg til å marsjere har vi idrettsdager, samt fotballturneringer. I sesongen har vi blant annet en idrettsdag hvor vi holder på med mange forskjellig idrettsgrener, derav tautrekking, løping og fotball. I sesongen arrangeres denne idrettsdagen med to av våre alliansekorps, skutevikens buekorps og Fjeldets Bataljon, hvor det deles ut diplomer og vandrepokaler til de beste i alle idrettsgrenene. I bilde til høyre ser du en slik tautrekkingskonkorrunse mellom oss og Skutevikens

Landtur

 

Hvert år i slutten av sesongen reiser buekorpset en langhelg på tur sammen. Alt fra Danmark til Kvamskogen, ja her er det mye variert. På disse turene knytter guttene ekstra sterke bånd, samt har det kjempe kjekt. Som en avslutning på en ellers flott sesong i buekorpset, er dette kronen på verket alle wesselengensgutter ser fram til i løpet av sesongen.

VELKOMMEN TIL OSS!

Velkommen_til_oss_på_skansen.jpg
bottom of page